Facebook Abone Kasma Hilesi , Taktikleri

Posted by Unknown On 11 Kasım 2012 Pazar 0 yorum

Facebook Abone Kasma Hilesi , Taktikleri




Merhaba arkadaşlar ,

Bu makalede sizlere Facebook abone kasma hilesini göstereceğim. Aslında hile sayılmaz karşılıklı bir şey :)
Her kez bu çabada , bizde bir destek verelim dedik.

Siz başka birilerine abone oluyorsunuz ( Fake Kullanın ) onlarda size üye oluyor.

Örnek : 9 kredi veren 10 kişiye abone olduk ve 90 kredimiz oldu. Bizde kendii hesabımızı 9 krediden çıkartırsak 10 adet abonemiz oluyor.  Bunlar tamamen sizler gibi organik kişilerdir. ( Fakeleri Saymassak :)
)

Daha fazla kredi kasarsanız dahada çok aboneniz olabilir. Üye olduktan sonra anlarsanız çok basit bir sistemdir.


Aşağıdaki bannere tıklayarak ( Ya da Linke)  siteye gidebilir , üye olup +1 kasmaya başlayabilirsiniz. ( Refimden Üye Olun Anında 100 kredi gelir  !)






FREE Social Promotion
READ MORE

PointBlank İndir-Kayıt Ol

Posted by Unknown On 0 yorum

PointBlank İndir-Kayıt Ol

Yazar: 



 Merhaba arkadaşlar ,

Son zamanlarda yaygınlaşan ve level dergisi tarafından en iyi mmofps seçilen PointBlank , günlük binlerce online oyunucu sayesinde dahada fazla büyümeye devam ediyor. Oyunun en büyük sorunu ise hilelerdir. PointBlank yöneticileri engellemeye çalışsada her zaman yeni yeni hileleri ortaya çıkmakta bu nedenle oyunda hilelerle karşılaşma olayınız vardır. Ancak öyle duvardan vurma  , uçma gibi hileler yok. WallHack  ( Duvardan Görme ) ya da aimbot ( Kafadan Vurma )  hileleri var. PointBlank'ı Counter Strike gibi oyunlara çok benzetirler ve gerçekten çok benziyor. Geçmişi ise 2008 yılında koreliler tarafından kodlandı ve gün geçtikçe dağıldı ve Tv kanallarına çıktı. Ne kadar çok vurursanız o kadar xp alıp level atlayabilirsiniz. Oyunda Ct ( Polis ) ve T ( Terorist ) adında 2 sende bu gruplardan birine katıl ve gücünü göster.



  •  PointBlank İndir : Bu Adrese Gidip İndirme Linkini Yapıştırıyoruz ve generate deyip çıkan sayfadan Dowlaod diyoruz ve son hızda indiriyoruz. İndirme Linki İçin Tıklayın
  • Kaynak:www.http://hile-makale.blogspot.com
READ MORE

Adobe Premier CS5

Posted by Unknown On 0 yorum

program indir adobe premiere pro , Adobe Premier Pro CS5 İndir Adobe Premier CS5 ile Hazırlayacağınız Aktif Görüntüler Artık Kolay…
Adobe Premier Cs5 ile videolarınızı profosyonel şekilde düzenleyip, yeni görsel efektler ile daha iyi hale getirebileceksiniz. Premier Pro, adobenin elinizde var olan videoları düzenlemekte kullanabileceğiniz bir tasarım programıdır.
İçeriği çok karışık görünsede birkaç deneme ile profosyonel işler çıkartabileceğiniz bu yeni sürümde, birçok yeni efekt ve düzenleme aracı eklenmiş…
Adobe her yeni sürümde kulllanıcısına sağladığı yeni özellikler ve kullanım kolaylıklarını adobe premier’in yeni sürümü cs5′de de kullanıcılarına sunuyor. Çok yüksek kalitedeki videolarınıza çeşitli efektler vererek yine aynı kalitede kaydedebileceğiniz videolarınızı istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
READ MORE

Moralli Aslan, Mersin deplasmanında

Posted by Unknown On 0 yorum

Moralli Aslan, Mersin deplasmanında

10 Kasım 2012 10:56 NTV Spor ve Ajanslar

Şampiyonlar Ligi'nde aldığı kritik Cluj galibiyeti ile büyük moral kazanan Galatasaray, Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak. Saat 17:00'da başlayacak bu heyecanlı karşılaşmanın canlı anlatımını, skorist.com farkıyla takip edebilirsiniz.

Moralli Aslan, Mersin deplasmanında




Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.
Süper Lig'deki son iki maçında Kayserispor'u 3-0, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3-1 yenen ve Şampiyonlar Ligi'nde de Cluj'u 3-1 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, Mersin deplasmanından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.
Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek ve zorlu 90 dakika Skorist.com'dan an be an aktarılacak.
Ancak istatistikler, Galatasaray'ın işinin kolay olmadığını söylüyor. İki takım Mersin'de 12 kez karşılaşırken, Galatasaray bunların sadece 3'ünü kazanabildi. Aynı şekilde Mersin İdmanyurdu da güçlü rakibi karşısında 3 galibiyet elde etmeyi başarırken; 6 maç berabere sonuçlandı. Mersin'deki lig maçlarında Mersin İdmanyurdu 9, Galatasaray ise 8 gol attı. Bu 8 golden 3'ü geçen seneki maçta atılırken; Cim Bom kalan 11 maçta 5 gol kaydedebildi.
ELMANDER BU HAFTA DA YOKGalatasaray'da sakatlığı geçen Johan Elmander takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. Ancak Teknik Direktör Terim, golcü oyuncuyu kadroya almadı. Cim Bom'da 11 maçlık cezası bu karşılaşmayla sona erecek olan Engin Baytar, Mersin İdmanyurdu karşısında da forma giyemeyecek.

Elmander Mersin kafilesinde yok

Elmander Mersin kafilesinde yok
 
Sarı kırmızılı takımda bundan önceki maçlarda 3'er kez sarı kart gören Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Hakan Kadir Balta, ceza sınırında buluyor.
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, ilk 10 hafta sonunda 21 puan ve gol averajıyla Medical Park Antalyaspor'un önünde zirvede yer alıyor. Oynadığı 10 maçta sadece 1 galibiyet çıkaran Mersin İdmanyurdu ise 8 puanla 17. sırada bulunuyor.
LİGDE 25. RANDEVU
Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu, ligde 25. kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan maçlarda Galatasaray'ın 12, Mersin İdmanyurdu'nun 3 galibiyeti bulunuyor, taraflar 9 maçta da eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın geride kalan maçlarda attığı toplam 27 gole, Mersin İdmanyurdu 13 golle yanıt verebildi. Geçen sezon yapılan maçlarda taraflar İstanbul'da golsüz berabere kalırken, Mersin'de 3-1 Galatasaray galip geldi.
         
MERSİN'DEKİ MAÇLAR CİM BOM'A YARAMIYOR
Galatasaray, İstanbul'daki 12 lig maçında da yenilmediği Mersin İdmanyurdu karşısında deplasmanda galip gelmekte ve gol atmakta zorlanıyor. İki takım Mersin'de 12 kez karşılaşırken, iki takım da 3'er kez galip geldi, 6 maç ise berabere sonuçlandı. Mersin'deki lig maçlarında Mersin İdmanyurdu 9, Galatasaray ise 8 gol attı.

Rakip sahadaki 12 lig maçından 3 kez kazanabilen Cim Bom, 7 müsabakada gol yollarında suskun kaldı. Sarı-kırmızılı takım, Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki 12 maçta, 3'ü geçen sezon olmak üzere toplam 8 gol atabildi.
READ MORE

"Yeni sezona hazırım"

Posted by Unknown On 0 yorum


Yaşadığı şanssızlıkları geride bırakan ve Portekiz'de yeni bir antrenör deneyecek olan milli ciritçi Fatih Avan, ''Şu an iyi yolda ilerliyoruz. Kendimi yeni sezona hazır hissediyorum, antrenmanları özledim'' dedi.
Kendine ait Türkiye rekorunu 85,60 metreyle geliştirerek, dünyada yılın en iyi ikinci derecesini elde eden, ancak sakatlığı nedeniyle Londra Olimpiyatları'nda bekleneni veremeyen Fatih Avan, yeni sezona yenilenerek girecek. Antrenörü Metin Altıntaş ile yollarını ayırdıktan sonra çalışmalarını Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde sürdüren Avan, Portekiz'de katılacağı kamptan önce AA'ya konuştu.
Dünya şampiyonu ve olimpiyat ikincisi Sergey Makarov ile antrenörlüğünü yapması için prensipte anlaştıklarını, ancak Makarov'un omzundan ameliyat geçirecek olması nedeniyle 2 ay Makarov'un antrenörü ve babası Aleksandr Makarov'un kampına katılacağını söyleyen Avan, ''Yeni bir antrenörle yola girmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. O grupla Portekiz'de kampa gireceğiz. Sergey'in yaptıracağı antrenman tarzı da babasıyla aynı olacağı için ön alıştırma olacak. Kampın sonunda uyum sağlayabildik mi, antrenman tarzları bizimle aynı mı, yaptığımız antrenmanlardan verim alabileceğiz mi, bunun sonucunda bir anlaşmaya varacağız veya rotamızı başka yöne çevireceğiz.'' dedi.
reklam
"İYİ YOLDAYIZ"
Altıntaş ile yolları ayrıldıktan sonra kendisini boşlukta hissettiği dönemler olduğunu, yeni antrenörle anlaşma süresinin de biraz zaman aldığını ifade eden milli ciritçi, ''Sonuç olarak şu an iyi yolda ilerliyoruz. Kendimi yeni sezona hazır hissediyorum, antrenmanları özledim'' diye konuştu.
Fatih Avan, Portekiz'deki kamptan sonra yaklaşık 6 ay sonra yeni antrenman düzenine alışma sürecinin olacağını ve bu sezonun yoğun geçeceğini belirterek, öncelikli yarışlarının, Mersin'de düzenlenecek Akdeniz Oyunları ile Moskova'daki Dünya Atletizm Şampiyonası olduğunu kaydetti.
"HEDEFİM FİNAL"
Atletizm Milli Takımı olarak Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda da yarışacaklarını ifade eden rekortmen ciritçi, ''Şu an antrenörüm belli olmadığı için 'Hedefim şu yarış' diyemeyeceğim. Atmış olduğum dereceler, elde etmiş olduğum kariyer, bu saatten sonra artık hep madalya odaklı olacak ve bu uğurda da elimden gelen her şeyi yapacağım. Dünya Şampiyonası'nda hedefim ilk önce final yarışmak. Finale kaldıktan sonra her türlü sonuca açık diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray'dan teklif alan, ancak tercihini yine Fenerbahçe'den yana kullanan Avan, ''Galatasaray da atletizme büyük yatırımlar yapmaya başladı ama benim gönlüm hep Fenerbahçe'den yana oldu. Çocukluğumdan beri Fenerbahçeliyim. Kız kardeşim hariç ailemde herkes Fenerbahçeli. Galatasaray'ın güzel bir teklifi oldu, onur duydum. Öyle büyük bir kulüpten teklif almak insanı mutlu ediyor. Ancak Fenerbahçe'nin altyapısından yetişmiş bir sporcu olarak Fenerbahçe'den Galatasaray'a gitmeyi kabullenemedim.'' diye konuştu.
"BEKARLIK PADİŞAHLIK"
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitim ve Yüksekokulu'nda son sınıfta okuyan Fatih Avan, antrenöründen ayrıldıktan sonra uzun bir tatil dönemi geçirdiğini belirtti.
Yaşıtlarının bazılarının evlendiğini ifade eden Avan, esprili bir dille, ''Onları görünce, 'Bekarlık sultanlık' diyorlar ya... Bekarlık sultanlık değil, padişahlıktan daha öte bir şey'' dedi.
READ MORE

Php İle Flood Engelleme

Posted by Unknown On 0 yorum

Php İle Flood Engelleme

Yazar: 



 Merhaba arkadaşlar ,
Gün geçtikçe büyüyen siteler ve büyüdükçe düşmanı artan siteler/bloglara çeşitli floodlarda saldırı düzenlenmekte ve bu saldırılar mysqlye bilgi göndererek load artırıyor yavaşalama ve açılmamalar oluyor. Şimdi sitemize bağlantı sınırı koyarak bu saldırıları engellemeye çalışacağız. Bu kod 1 saniye içinde 10 bağlantı gönderiyor ise 5 saniye olarak onu banlayacağız ve 5 saniye sonra yeniden girebilecek.


İlk olarak her sayfada görünmesi için forumlarda global.php ya da config dosyalarına ekleyebilirsiniz. İndex.php ye eklerseniz sadece ana sayfada gözükür. Ben bunu hemen hemen her sitemde kullanırım.

Kurulum 

Yukarıda saydığım php dosyalarındna birini açıp "<?php" tagından 1 aşağı satıra bu kodları yapıştırıyoruz. -Kodları Göster- kayıt edip sitemize gelir 3 saniye boyunca F5 tuşuna basılı tutuyoruz sizi 5 saniye engelliyor :)    Kodlarla oynama yaparak kaç bağlantı ve ya saniyede engelleyeceğimizi yazabiliriz.
Bu şekilde sitenizi koruyabilirsiniz.

Yapamayanlara ve ya sorusu olanlara elimden geldiğimce yardımcı olacağım.
READ MORE

                              Ask.fm

Evet arkadaşlar bir konu üzerinde durmak istiyorum bunu yazmak istedim okuucularıma kolaylık olsun diye.
İnternette dolaşırken ask.fm diye bir siyete rastladım girdim üye oldum ve beğendim.Sonra baktimki
herkese binlerce soru geliyor ama bazılarına hiç soru sorulmuyor bende başladım Ask.fm soru sorma
hilesini aramaya.Aradım taradım 2 gün uğraştım ve Ask.fm soru sorma hilesini buldum.Arkadaşlar
tek yapmanız gereken siteye girip http://www.abonebiriktirme.tr.gg/Ask-.-fm-soru-sordurma.htm bu siteye
girip kredi toplayıp sorunuzu sordurmak.   yapamayanlar için altta video ama bu sitenin videosu değil
başka bir sitenin videosu.







READ MORE